Om bloggen

Hej och välkommen till den kanske bästa bloggen om hundar, uppfödning och den underbara hundrasen greyhound. Den här bloggen riktar sig till dig som älskar hundar och vill lära dig mer om olika ämnen angående hundar, samt för dig som funderar på att skaffa hund och vill veta vad hundlivet innebär. Med lång erfarenhet och kunskap bakom oss har vi samlat nyttig information under ett och samma tak – där hundar är i fokus!

Bloggen för hundälskare

Hundar har sedan länge varit vår absolut största passion och vi vill naturligtvis se till att dela med oss av all den kunskap som vi har. På den här bloggen kommer du bland annat att få läsa om vad du behöver tänka på när du ska välja kennel, ett val som kommer vara avgörande för hur bra du trivs med din hund och hur mycket tid ni får tillsammans. Man skulle egentligen kunna säga att bloggen riktar sig till alla typer av människor som vill veta mer om hundar. Istället för att nischa oss alldeles för mycket på ett specifikt ämne så har vi försökt att bredda oss för att nå en så stor målgrupp som möjligt.

Med detta vill vi hälsa dig välkomna till vår blogg om hundar och hoppas att du kommer att följa oss för mer inspiration och information om allas våra älskade fyrbenta vänner. Har du tips på ämnen att ta upp? Härligt! Vi behöver alltid mer inspiration från våra fina läsare, speciellt när fantasin tryter, om den nu kan göra det när det kommer till hundar.